Vi holder til i trivelige lokaler i Jernbanegata i Gran sentrum. Vi har eget bygg for begravelsesbyrået i Jernbanegata 6 og eget bygg for gravsteinsarbeider i Jernbanegata 8.

I lokalene til begravelsesbyrået har vi eget samtalerom hvor planleggingen av seremonier foregår med de pårørende. Vi har i tillegg en stor utstilling av nye gravsteiner i lokalene våre.

I våre lokaler skal alle føle seg velkomne og få den hjelpen de trenger. Hos oss er det plass for tårer, latter, minner, gleder og dyp sorg.

Hos oss treffer du Anne Beate som har jobbet med gravferder i 30 år. Hun har en kompetanse og erfaring det er verdt å lytte til. Hun gjør det meste innen gravferder.

Paul Arne er sønn av Anne Beate og er vokst opp med begravelsesbyrået. Han gjør det meste i et begravelsesbyrået. Paul Arne er spesialist på gravsteiner. I vårt eget verksted er det han som styrer arbeidet med gravsteiner.

Andris begynte i byrået i 2016. Andris har god erfaring fra helsevesenet som er viktig å ta med inn i denne bransjen. Andris tar godt vare på alle familier som kommer til oss. Han er lyttende og planlegger seremonien i detalj sammen med de pårørende. Du møter Andris ofte i kirka under seremonier.

Terje begynte i byrået i 2021. Terje er oppvokst på gård og har jobbet innen eiendom i 20 år. Han er vant til å jobbe mye og gjøre det som kreves. Han møter alle pårørende med åpent sinn og lytter til dems ønsker. Sammen med familien planlegger han verdige seremonier. Du møter også Terje ofte i kirka under seremonier.

Vi synes det er veldig hyggelig at folk stikker innom oss på kontoret. Om det er for å ta en kaffekopp eller å snakke om døden. Døren eller telefonen vår er alltid åpen for dem som vil snakke med oss.

 

Adresse: Jernbanegata 6 og 8, 2750 Gran
Telefon: 61 33 27 00
Mail: post@opsahlbegravelsesbyra.no